• 1-2 dagars leverans med PostNord

  • Beställ innan kl 14 så skickar vi samma dag (vardagar)

  • Frakt 59 kr

Sök

Nyheter - Leksaksbilar

Låt oss presentera våra senaste leksaksbilar. Vi säljer leksaksbilar från en mängd kända varumärken så som exempelvis Hot Wheels, Majorette, Matchbox och Dickie Toys. Söker du efter en speciell bil, biltillverkare eller biltyp, så använd gärna vår sökfunktion eller klicka dig in under våra kategorier och filtrera fram exakt det du söker. För alla våra nyheter (leksaksbilar och modellbilar) så rekommenderar vi att du tittar under nyheter som listar allt nytt i butiken.

Nyheter - Modellbilar

Nya modellbilar släpps hela tiden och på Leksaksbilar.se tar vi hem populära modeller som vi tror att du uppskattar. Ta gärna en titt här på våra senaste modeller eller klicka dig in i kategorin Modellbilar för att enkelt filtrera efter olika skalor, biltillverkare och varumärken.

Volvo - Leksaksbilar och Modellbilar

Volvo ligger oss på Leksaksbilar.se givetvis varmt om hjärtat. Vår ambition är att alltid tillhandahålla ett brett sortiment av Volvo-bilar, både leksaksbilar och modellbilar, så att du kan hitta rätt Volvo hos oss.

Hot Wheels Premium - Populära bilar

Hot Wheels Premium är leksaksbilar som håller en mycket hög kvalitet och detaljrikedom. Bilar från Hot Wheels och deras Premium-serie är helt i metall och har oftast gummidäck, så kallade Real Riders. Hot Wheels Premium fungerar för både lek och samling. För att se alla våra bilar från Hot Wheels, både Premium, standardbilar (mainline) och andra specialserier så besök vår sida för Hot Wheels.

Leksaksbilar

Vi har specialiserat oss på leksaker som har en koppling till bilar, fordon och farkoster. Leksaksbilar och radiostyrt i all ära men i sortimentet finns även till exempel spel och pussel. Vi försöker att alltid tillhandahålla ett stort sortiment av både välkända och mer unika varumärken som tillverkar leksaksbilar och modellbilar. I vårt utbud hittar du bilar från bland annat Hot Wheels, Majorette, Matchbox, Maisto, Bburago och Dickie Toys.

Gillar du olika typer av bilar så delar vi in våra bilar i kategorier och teman. Är du ute efter rallybilar, formel 1-bilar eller kanske lastbilar och traktorer så har du kommit rätt. Vårt utbud är stort och vi tror att du kommer att hitta något som passar.

Butiksbetyg